Вести

Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке Србобран пружа безрезервну подршку политици коју заступа председник Србије Александар Вучић у његовој борби за нормалну и пристојну Србију. Грађани су препознали ко се и на који начин бори за њихове интересе и интересе наше земље, милиони људи пружили су подршку на председничким изборима јер верују у Александра Вучића и политику коју води.

Србија данас није иста као пре 10 година, пуно труда, рада, много муке и одрицања било је потребно да Србија постане ово што је данас. Сведоци смо да се Србија последњу деценију налази на путу просперитета, економски је стабилна, поносна и независна држава. Александар Вучић вратио је углед Србији, инфраструктурно је опоравио, смањио незапосленост, изградио мноштво фабрика, километаре путева, болница,школа и вртића.

Свака промена у врху странке, посебно у овим тренутцима би обесхрабрила и зауставила започете реформе које је започео Александар Вучић, само са њим можемо заједно водити земљу даље путем економског напретка и развоја којим идемо последњих година пратећи његову визију, и зато ОО Српске напредне странке Србобран позива на јединство и пуну подршку нашем председнику.

Предаја није опција.
Живела Србија!

Живео Александар Вучић! Живела Српска напредна странка.