Вести

Секретаријат за спорт донирао баскет терен

У радној посети Србобрану био је данас Покрајински секретар из ресора спорта и омладине, Дане Баста, који је локалној самоуправи предао вредан уговор за обнову терена за баскет на дечијем игралишту „Наша прича“, у Новом насељу, о ком се стара истоимено Удружење грађана.

Најављени пројекти општине данас су и потписани у Покрајинској влади

Председник Покрајинске владе рекао је следеће: „Покрећемо нови талас важних послова у Војводини.

Циљеви су обезбеђивање санитарно чисте воде за домаћинства и индустријске зоне, изградње канализационе мреже, уређење атарских путева и отрестишта, као и реализација поступака комасације.

Покрајина финансијски подржала план развоја Србобрана

На свечаној церемонији, одржаној у згради Владе Војводине у Новом Саду, данас су представницима тридесетак општина уручени уговори којима се одобравају средства за суфинансирање израде планова развоја јединица локалне самоуправе, међу којима је препозната и Општина Србобран.

Честитка председника Дебељачког поводом католичког Ускрса

Радивој Дебељачки, председник општине Србобран, честитао је данас у име локалне самоуправе и у своје лично име, свим верницима који се придржавају грегоријанског календара наступајући највећи хришћански празник – Ускрс.

Школа у Турији добија нови гасни котао

Још један уговор потписан је између Министаства за заштиту животне средине и Општине Србобран, тиче се замене гасног котла у ОШ „Петар Драпшин“, а треба да обезбеди квалитетније грејање у туријској образовној Установи.

Србобран на траси брзог пута Сомбор - Кикинда

Нови пут који ће бити директна попречна веза Бачке и Баната, којом би се од Сомбора, преко Куле, Врбаса, Србобрана и Бечеја стизало до Кикинде за мање од једног сата, пројекат је са чијом градњом ће се кренути на јесен ове године, а рок за завршетак радова је две и по године.

Pages