Вести

Обезбеђена помоћ за породицу Радић

Председник Општинског одбора Српске напредне странке Србобран Радивој Парошки и потпредседници Радивој Дебељачки и Илија Газепов обишли су породицу Радић којима је недавно кућа страдала у пожару.

Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке Србобран пружа безрезервну подршку политици коју заступа председник Србије Александар Вучић у његовој борби за нормалну и пристојну Србију.

На некадашњој депонији сад расте 1.000 нових садница лужњака, медунца и дивље трешње

Пошумљавањем леве обале Криваје у Србобрану, крај старе циглане, ученици обе основне школе допринели су повећању зеленог фонда на локалу, и уједно научили како борба за еколошки чистију животну средину изгледа у пракси.

Канал порибљен са 1.400 кг шарана

Јавно водопривредно предузеће “Воде Војводине” наставља са порибљавањем водотокова у покрајини, јутрос је у Велики бачки канал, у Србобрану, пуштена количина од 1.400 кг рибе, јединке вретенастог шарана од по 200г.

Покрајина одобрила средства за видео надзор у ОШ “Јован Јовановић Змај”

Покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић уручио је данас уговоре представницима јединица локалне самоуправе као корисницима средстава по јавном конкурсу секретаријата – за финансирање пројеката из области електронских комуникација и информационог друштва за 2022.

Одржани избори за нове савете месних заједница Србобран, Турија и Надаљ

У општини Србобран у недељу су одржани избори за нове савете месних заједница Србобран, Турија и Надаљ. Гласало се на укупно девет бирачких места, седам у Србобрану и по једно у Турији и Надаљу.

ГРАДИТЕЉ дочекао рођендан са новим возилима

Поводом 57 година постојања и рада Јавног комуналног предузећа “Градитељ”, председник Општине Србобран Радивој Дебељачки, и заменица Милица Зарић, посетили су возни парк овог предузећа, где их је дочекао директор истог, Милош Јовановић, као и бројни радници.

Pages