Вести

ОО СНС СРБОБРАН ПРУЖИО ПУНУ ПОДРШКУ НАШИМ ПРИВРЕДНИЦИМА У ЦИЉУ РАЗВОЈА ЕКОНОМИЈЕ У НАШОЈ ОПШТИНИ

Општински одбор СНС Србобран организовао је састанак са привредницима наше општине како би заједнички иницирали бољи привредни амбијент, ефикаснију комуникацију између пословних субјеката као и идеје за развој наше привреде и отварање нових радних места. Присуствовало је око 40 привредника којима су се обратили председник Oпштинског одбора СНС Србобран Боре Кутић, потпредседник СНС Србобран Радивој Парошки, председник Савета за привреду Владимир Николић и председник Савета за привреду ГО СНС Нови Сад Здравко Јелушић.

Председник ОО СНС Србобран Боре Кутић, истакао је да уколико СНС Србобран преузме пуну одговорност за грађане наше општине, фокус мора бити усмерен да политика буде у служби економије и привреде, а не обрнуто.

-Желимо да успоставимо одговоран однос према развоју наше привреде и учинимо напоре како би се економска ситуација у нашој општини поправила. Јако је важно да привредом управљају стручни људи као и да послодавци имају прилику да кажу своје проблеме и идеје за бољу и ефикаснију сарадњу са локалном самоуправом, а све у циљу побољшања привредног амбијента и отварања нових радних места.

На крају састанка, свим присутним привредницима подељени су акнкетни листићи на којима су имали прилику да напишу своја запажања о ситуацији у којој се тренутно налази привреда наше општине.