Вести

Одржани избори СНС за председника Месног одбора и делегате

У суботу од 19 часова одржани су избори СНС за председнике Месних одбора Србобран, Турија и Надаљ. По обједињеној процедури, избори су спроведени и за делегате Изборне скупштине Општинског одбора СНС Србобран, а њихов број био је пропорционалан броју чланова Месних одбора СНС па је тако за Србобран одређено шест делегата, Надаљ два и Турија један. У препуној сали ,,Позориштанца“ за новог председника Месног одбора Србобран изабран је Радивој Дебељачки са 140 освојених гласова док је кандидат Весна Ранков освојила 58. У Надаљу је изабран Предраг Савељев док у Турији Стеван Сиришки.У Србобрану су за делегате Изборне скупштине изабрани : др. Живко Настић, Радивој Парошки, Милорад Субић, Љубица Аларгић, Михајло Рељић и Снежана Карабатак, у Надаљу Томи Ђорђевић и Горан Радукић док је у Турији изабрана Оља Малетин.

Резултати избора за председника Месног одбора

Србобран: Радивој Дебељачки 140       Весна Ранков 58 

Надаљ:     Савељев Предраг 52           Степановић Верица 5

Турија:     Стеван Сиришки:16

Резултати за делегате Изборне скупштине Општинског одбора СНС Србобран

Србобран: Живко Настић 137; Радивој Парошки 125; Љубица Аларгић 121; Снежана Карабатак 113; Милорад Субић 111; Михајло Рељић 104; Милена Аларгић 85; Бошко Пантић 69; Богдан Љуштина 65; Горан Орешчанин 64; Милосава Алексић 63; Тијана Ћосин 63; Ратко Кнежевић 31.

Надаљ: Томи Ђорђевић 47; Горан Радукић 47; Станко Берић 7.

Турија Оља Малетин 15; Миле Арбутина 3.

 Бројем присутних чланова и организацијом избора, који су протекли у правој демократској атмосфери, СНС Србобран показала је јединство и снагу програмског опредељења. Цео ток седнице био је пример како треба да функционише права политичка организација која у скоријој будућности треба и мора да преузме пуну одговорност за што бољи живот свих грађана oпштине Србобран.