Вести

МО СНС Србобран: Најважније је да бринемо једни о другима

Председник МО СНС Србобран Радивој Дебељачки изјавио је у петак да Месни одбор Србобран, који функционише у оквиру ОО СНС Србобран, има преко 630 чланова и да тај број има све већу тенденцију раста. Због свега тога Дебељачки је додао да осећа велику одговорност и обавезу према члановима који су га изабрали и које представља са места председника.

– Ми смо један велики и сложан колектив и надам се да ћемо ту енергију знати, као и до сада, да усмеримо у најбољем могућем правцу, а то је брига о свим нашим члановима и грађанима општине Србобран.-

Управо због тога МО организује акције у циљу побољшања услова живота и помоћи нашим суграђанима.

–МО Србобран, заједно са осталим Одборима, учествовао је у чишћењу и сређивању Надаља, заједно са ОО за 20 домаћинстава у Србобрану је обезбеђена помоћ у виду пакета у коме се налазио хемијски материјал за кућну употребу, сређено је и окречено двориште наше странке, покренуте су иницијативе за помоћ грађанима а формирани су и тимови људи који ће обилазити наше чланство и саслушати проблеме и предлоге, како би наша организација знала још брже и боље да реагује и помогне, јер то је основни циљ СНС. - изјавио је председник Месног одбора СНС Србобран.