Вести

Изабрано ново руководство ОО СНС Србобран

На седници треће изборне скупштине Општинског одбора Српске напредне странке која је одржана 14.03. изабрано је ново руководство Српске напредне странке. За председника општинског одбора изабран је досадашњи повереник Радивоје Парошки, за потпредседнике општинског одбора изабрани су Радивој Дебељачки, Милена Аларгић , Илија Газепов и Дејана Алексијевић, док је за секретара општинског одбора изабрана Милица Зарић.
На свечаној седници која је уприличена у Позориштанцу, поред многобројних чланова и симпатизера присуствовали су и чланови Извршног одбора Српске напредне странке госпођа Александра Малетић, господин Срђан Кружевић, господин Драган Брачика, као и кординатор Извршног одбора господин Зоран Адамовић
Пут развоја,раста и јачања Српске напредне странке у Србобрану није био лак ни једноставан. Од првих почетакаа рада у опозицији из подрумских просторија Српска напредна странка у Србобрану израсла је у највећу и најорганизованију , одговорну и јаку странку. У претходном периоду више је него утростручен број чланова тако да данас у Србобрану Српска напредна странка има више од 1500 чланова што је многоструко више и односзу на било коју политичку странку у општини. Никада ни једна странка, ни један председнички кандидат није освојио толико гласова као наш председник Александар Вучић, на свим изборима на којима је могао да победи, Александар Вучић је победио и сваки пут више него убедљиво.
Избором новог општинског одбора СНС-а у Србобрану настављамо са јачим радом и бољим резултатима, а то ће бити и најбоља подршка председнику Александру Вучићу у време тешких борби које води за Србију и Косово и Метохију, за очување виталних, националних и државних интереса, независност земље економски и привредни просперитет за добробит свих грађана.

ОО СНС СРБОБРАН