Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке Србобран најоштрије осуђује данашње претње убиством председнику Србије.
Општински одбор Српске напредне странке Србобран изражава забринутост и позива тужилаштво да реагује поводом претњи смрћу упућених предсендику Александру Вучићу. Такође, оштро осуђује вандализам који се десио на данашњем скупу испред Председништва када су лажне патриоте и бивши режим правили лом и газили заставу Србије.

Данас на празник Сретења видели смо да десничари нису никакав патриотски блок у Србији како се сами зову, већ јасан антидржавни блок који је ту са једним циљем, а то је да сруши Вучића по ма коју цену и на који год начин. Прете му убиством отворено, застрашују и тиме мисле да глуме неке јунаке? Данас је у акцији и ухапшен један од њихових јуришника који је отворено признао да је њихов план да га убију и тиме изазову хаос у Србији. Зар се патриотизам на тај начин исказује, претњама убиством и то на данашњи празник? Наравно да не, већ је то јасан доказ да њима до Србије није ни стало, већ до остварења ситних интереса и повратка на старо, на пљачку и унижавање Србије!

Истовремено пружамо снажну подршку нашем председнику Вучићу да своју борбу за очување Србије настави, да се боримо за наше Косово и Метохију и Србе који живе у нашој јужној покрајини. Доказао је у протеклих 10 година Александар Вучић народу Србије да се искрено бори за његове интересе и зато има апсолутну подршку свих грађана Србије да ту борбу даље спроводи у дело.

Предаја није опција, јер Србија нам је све.

ОО СНС СРБОБРАН